Hotel & Grand-Café Blessing

Trouwerij / Feest & partij

Op zoek naar een unieke locatie op Voorne-Putten?

In het historische pand van Blessing bevinden zich naast het restaurant / grand-café ook twee serres, welke bestemd zijn voor verhuur voor diverse activiteiten.

Zo kunnen zakelijke gezelschappen terecht voor o.a. een vergadering, presentatie, bedrijfsdiner en/of feest. Particulieren kunnen deze ruimtes huren voor borrels, high-tea, high-wine, maar ook voor lunches, diner en als trouwlocatie.

Trouwlocatie

Blessing is uitgeroepen tot trouwlocatie, wat betekent dat u alles onder één dak heeft!

Begin de dag met koffie/thee en wat lekkers, maak gebruik van de mooie Ring waaraan Blessing ligt of het recreatiegebied De Bernisse voor een fotoshoot. Bij terugkomst kunt u genieten van een heerlijke lunch. Nu de maag goed gevuld is, komt daar het moment dat u het ‘ja-woord’ aan elkaar geeft. Ondertussen zorgen wij ervoor dat de glazen met bubbels klaar staan zodat u na de ceremonie met elkaar kunt proosten. Wilt u tijdens de borrel nog wat warme en/of koude hapjes geserveerd hebben, dan is dat uiteraard mogelijk. Na de borrel is het tijd voor het diner. U kunt kiezen voor een buffet of een samengesteld menu. En dan is het na het diner tijd om in beweging te komen; de feestavond (tot max. 180 personen) kan van start gaan! En om de dag goed af te sluiten, blijft u heerlijk slapen in de ruime en comfortabele suite.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bruiloft, neem dan telefonisch contact met ons op of .

“Lekker eten en drinken, gezelligheid, bruiloften, feesten en partijen, live muziek, proeverijen, zakelijke lunches/diners, ruime comfortabele kamers en start wielerclinics.”
Bij Blessing is alles mogelijk

Hotel Blessing